Etusivu > SMAL > Matkamessut lahjoittaa osan lipputuloistaan pakolaistyöhön
Menneet uutiset
26.10.2015 10.00

Matkamessut lahjoittaa osan lipputuloistaan pakolaistyöhön

Matkamessut lahjoittaa jokaisesta loka-marraskuun aikana myydystä lipusta euron Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Maailmalla järkkyy, ja se koskettaa meitä kaikkia. Matkamessut haluaa kantaa kortensa kekoon lahjoittamalla osan lipputuotoista sinne, missä avun tarve on suurin. Lahjoitamme jokaisesta 21.10.–30.11. ostetusta Matkamessujen lipusta euron Punaisen Ristin katastrofirahastoon, kertoo Matkamessujen myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri.

– Matkamessujen tunnus on ”Kohtaa koko maailma”. Kanavoimalla lipputuloja auttamiseen haluamme omalta osaltamme kohdata hätää kärsivät myötätuntoisella tavalla ja tarjota saman mahdollisuuden auttamiseen myös messuvieraillemme.

– Olemme iloisia Matkamessujen ideasta. Avun tarve on nyt todella suuri, joten otamme lahjoituksen hyvillä mielillä vastaan, sanoo Punaisesta Ristin varainhankinnan suunnittelijaEeva Arrajoki.

Matkamessut järjestetään seuraavan kerran 21.–24.1.2016. Loka-marraskuun kuluessa lipun voi hankkia ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupan kautta (www.messukeskus.com/shop).

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Tapahtuma kokoaa Messukeskukseen Helsinkiin noin tuhat yritystä, 70 000 messuvierasta ja yli 1200 median edustajaa. Tuleva tapahtuma on Matkamessujen 30-vuotisjuhlavuosi.

Lisätietoja: 
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444,etunimi.sukunimi@messukeskus.comwww.matkamessut.fiwww.facebook.com/matkamessut, #Matka2016. 
Kuvia edellisiltä messuilta vapaasti median käyttöön Messukeskuksen mediapankissa osoitteessa http://mediabank.messukeskus.com.