Etusivu > SMAL > Julkilausuma - Euroopan matkatoimistoala tuomitsee jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan
Menneet uutiset
2.3.2022 14.00

Julkilausuma - Euroopan matkatoimistoala tuomitsee jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan

JULKILAUSUMA
Bryssel, 2. maaliskuuta 2022


Euroopan matkatoimistojen ja matkanjärjestäjien liitto (ECTAA) ilmaisee solidaarisuutensa Ukrainan kansalle ja matkakaupan yhteistyökumppaneilleen.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on tyrmistyttänyt koko maailman. Ei ole olemassa mitään oikeutusta itsenäistä maata vastaan tehdylle hyökkäykselle, joka tappaa ja tekee kodittomaksi lukemattomia viattomia eurooppalaisia.

”Ukrainan konflikti on ennen kaikkea humanitäärinen katastrofi. On yksinkertaisesti käsittämätöntä, että tällainen sota on keskellä Eurooppaa. Tuemme yhdessä Ukrainan kansaa ja matkakaupan kumppaneitamme," vakuuttaa ECTAAn puheenjohtaja Pawel Niewiadomski.

Matkailutoimiala edustaa rauhaa ja kulttuurien välistä yhteisymmärrystä. ECTAA tuomitsee jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja katsoo, että tämä mieletön konflikti pitää saada päättymään nopeasti ja rauhanomaisesti.


Tietoa ECTAAsta

ECTAA edustaa Euroopassa noin 70 000 matkatoimistoa ja matkanjärjestäjää, jotka tarjoavat neuvontaa ja myyvät kuljetus-, majoitus-, vapaa-ajan- ja muita matkailupalveluja sekä matkapalveluyhdistelmiä vapaa-ajan- ja yritysasiakkaille. Suomen matkailualan liitto SMAL on ECTAAn jäsen.

Lisätietoja
Mr Eric Drésin, Pääsihteeri
ECTAA - Group of National Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations within the EU
Rue Dautzenberg 36, B-1050 Brussels
Tel: +32 2 644 34 50 / e-mail: edresin@ectaa.eu

Tiedostot