Etusivu > Palvelut > Julkaisut

Julkaisut

Liiton palveluyhtiö Smalser Oy kustantaa alan erityistarpeisiin julkaisuja, joita käytetään mm. oppikirjoina matkailualan ja muissa oppilaitoksissa. Julkaisuja voi tilata SMALin toimistolta smal@smal.fi tai (09) 4133 3500.

Hintoihin lisätään toimituskulut 5,50€  sekä postikulut.

 • Matkatoimistoalan ALV-opas 2015

  Päivi Laatikainen-Mattsson ja Hannu Hämäläinen, Smalser Oy Ilmestynyt keväällä 2015

  Teos kattaa keskeiset Suomessa toimivan matkatoimiston eteen tulevat alv-ongelmat riippumatta siitä, katsotaanko asiakkaalle luovutetut palvelut myydyiksi Suomessa, muualla EU:ssa vai EU:n ulkopuolella. Se sisältää runsaasti käytännön tilanteisiin perustuvia laskelma- ja muita esimerkkejä. Teosta on päivitetty merkittävästi verrattuna 2011 painokseen.

  70 €
  Jäsenhinta55 €
 • Matkatoimistoalan värikkäät vuosikymmenet 1940-2010

  Hannu Hämäläinen Ilmestynyt huhtikuussa 2010 168 sivua

  Muistelua ja mielikuvia asioista, tapahtumista ja ihmisistä. Sisältää matkatoimistoalan merkittäviä tapahtumia kertaavan kronikkaosuuden sekä alan kehittäjiä, liiton talkootyöläisiä sekä tärkeitä yhteistyökumppaneita kuvaavan henkilögallerian.

  25 €
 • Matkatoimistoalan laskentatoimen ohjeistus

  Hanna Moisio ja Timo Saranpää, Smalser Oy Ilmestynyt syksyllä 2013, päivitysliite 2018 152 sivua

  Matkatoimistoalan laskentatoimen ohjeistus on laadittu auttamaan erityisesti PK-sektorin matkatoimistoja, mutta se on mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa kaikille matkailualan toimijoille. Teos antaa perustiedot matkatoimiston ulkoisesta ja sisäisestä laskentatoimesta.

  60 €