Etusivu > SMAL > Tapahtumat ja koulutukset > SMALin kevätkokous Madridissa
Menneet tapahtumat ja koulutukset
16.4.2015 9.00–19.4.2015 23.00

SMALin kevätkokous Madridissa

SMALin MADRIDIN-KEVÄTKOKOUSMATKAN MYYNTI ALKAA

SMALin kevätkokouksen 2015 matkaohjelma on saatu nyt sille mallille, että matkan myynti voi alkaa. Kevätkokousmatka suuntautuu Espanjan monipuoliseen ja kiehtovaan pääkaupunkiin Madridiin. Finnairin lennot sisältäviä matkavaihtoehtoja on tarjolla kaksi: 16.–19.4. (to-su) sekä 15.–20.4. (ke-ma). Omat kuljetusjärjestelyt hoitavien on mahdollista valita myös vain pelkät kokous- ja maajärjestelyt kattava kokonaisuus. Kevätkokousmatkamme isäntinä toimivat Espanjan valtion matkailutoimisto ja Madridin kaupungin matkailuorganisaatio.

Matkan alustava ohjelma on erillisenä liitteenä. Virallinen kokouspäivä tulee olemaan perjantai 17.4. Työohjelmassa käsitellään mm. matkustamisen kansainvälisiä trendejä, ja ohjelmassa on myös koko kokousväen aktivoivia teemoitettuja keskusteluja networking-kahvitaukojen aikana. Tarkempi työohjelma toimitetaan teille lähiviikkojen aikana. Jos löytyy riittävä määrä näytteilleasettajia, järjestämme varsinaisen kokousohjelman päätteeksi taas tunnin mittaisen verkostoitumistilaisuuden Happy Hour Workshopin. Tästä tilaisuudesta lähetämme teille tietoa myöhemmin.

Kokoushotellimme on upea viiden tähden hotelli Eurostars Madrid Tower http://www.eurostarsmadridtower.com/EN/index.html

SMALin toimialajäsen Amadeus on mukana kokouspäivän ohjelman sisällön tuottamisessa, ja lisäksi Amadeus ystävällisesti tarjoaa kokousväelle lounaan tornihotellimme 30. kerroksessa. Käytännön järjestelyissä verrattomana apuna meillä on Espanjassa ollut Fincoming. Kiintiöömme kuuluvat lentoliput on lupautunut liputtamaan ja toimittamaan osallistujille Aurinkomatkat.  

Matkavaraukset suoraan SMALille

Matkan varaus- ja laskutustoiminnot hoituvat SMALin toimiston kautta. Tiedotteen lopusta löydätte ohjeet varausten tekemiselle.

Meillä on Finnairin kahdelle meno- ja kahdelle paluulennolle Madridiin yhteensä 80 matkustajan kiintiö (to-su 60 pax ja ke-ma 20 pax). Jos haluat varata kokousmatkan kaikilla mausteilla, toimi nopeasti. Voit varata myös pelkät kokous- ja maajärjestelyt ja hoitaa matkajärjestelyt itse. Eri vaihtoehdot on esitelty tämän kirjeen lopussa. Aikaraja ilmoittautumisille on torstai 12.3.2015.

Tervetuloa SMALin kevätkokousmatkalle Madridiin!

 

Tiedostot