Etusivu > SMAL > Tapahtumat ja koulutukset > Matkailualan ALV -verkkokoulutus 18.5.
Menneet tapahtumat ja koulutukset
18.5.2022 9.00–12.00

Matkailualan ALV -verkkokoulutus 18.5.

Kahden piinallisen vuoden jälkeen matkamyynti alkaa vihdoin palautua kohti normaalia. Samalla monilla matkailuammattilaisilla on noussut esiin tarve kaivella muistiaan ja päivittää tietojaan alan verotus- ja muiden taloushallinnon käytäntöjen suhteen. Tiedossa on, että esimerkiksi matkailualan arvonlisäverotuksen koukerot aiheuttavat monille päänvaivaa. Silti ne ovat asioita, jotka matkailuyritysten tulee tuntea ja hallita. Tule siis päivittämään tietosi!

Smalser Oy järjestää Matkailualan arvonlisäverotus -koulutuksen, jossa käydään läpi matkailualan arvonlisäverotukseen liittyviä kysymyksiä. Koulutuksessa paneudutaan niin itse tuotettujen palvelujen myynnin arvonlisäverokäsittelyyn verokantoineen kuin toiselta ostettujen palvelujen myyntiin matkailijoille. Aiheita käydään läpi esimerkkien valossa. Luennoitsijana toimii Verohallinnosta johtava arvonlisäveroasiantuntija, VT Anne Klemola, joka muun muassa on ollut laatimassa Verohallinnon ohjetta matkailualan arvonlisäverotukseen.

Koulutuksen toisen osuuden luennoitsija on Verohallinnon erityisasiantuntija Jonas Jalava. Arvonlisäveron erityisjärjestelmiä koskevassa osuudessa käsitellään erityisesti unionin järjestelmää. EU:hun sijoittautunut myyjä voi ilmoittaa ja maksaa arvonlisäveron tietyistä EU:ssa kuluttajille myydyistä palveluista unionin järjestelmässä.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Aika ja paikka

Keskiviikko 18.5.2022, klo 9.00 – 12.00
Microsoft Teams 

Koulutuksen hinta: Teams-osallistuminen
Jäsenille            75,00 € (+ alv 24 %)
Ei-jäsenille        125,00 € (+ alv 24 %)  

Hinta sisältää koulutuksen ja materiaalin.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on avoinna 17.5. klo 13.00 sakka. Huomaattehan, että kuluton peruutusoikeus on päättynyt ja kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Kuluton peruutusoikeus on päättynyt, kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Tämän jälkeen peruutuskulut (myös no-show) ovat 100 %. Peruuttavan tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön osoitteeseen jenni.kemppainen@smal.fi.

Tervetuloa!