Etusivu > SMAL > Tapahtumat ja koulutukset > Matka Workshop Day
Menneet tapahtumat ja koulutukset
20.1.2016 9.00–19.00

Matka Workshop Day

Matka 2016 -messut alkavat keskiviikkona 20.1.2016 workshop-päivällä, jonne toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Global Workshop on erittäin aika- ja kustannustehokas tapa tavata muutamia tai jopa useita kymmeniä kansainvälisiä myyjiä etukäteen sovituissa 15 minuutin neuvotteluissa. Järjestelmä ehdottaa sinulle sopivia palveluntarjoajia profiiliisi syöttämiesi tietojen perusteella.

Halutessasi voit sopia tapaamisia myös Meet Finlandiin osallistuvien myyjien kanssa ja työkalu on käytössäsi myös tapaamisten varaamiseen Matkamessujen ammattilaisajalle. Henkilökohtaisen varauskalenterin saat tulosteena ilmoittautuessasi Workshop-päivään.

 

Vuoden 2015 Global Workshopissa oli 52 myyjäyritystä 32 maasta.

Yhteensä Workshop-päivälle (Global & Meet Finland Workshops) oli sovittu

5,700 tapaamista 347 ostajan ja 208 myyjän kesken. Myyjät ja ostajat olivat 52 maasta. 91 % osallistujista piti workshop-päivää laadullisesti joko hyvänä tai erittäin hyvänä ja 98 % suosittelisi sitä kollegoilleen.

 

Global Workshopiin on tällä hetkellä ilmoittautunut 23 myyjää 16 maasta ja tilanne elää koko ajan. Reaaliaikaisen myyjälistauksen löydät täältä:

http://matkaworkshopday2016.converve.com/p_index.php

 

Ostajien määrä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ulkomaisten ostajien rekrytointi on jo alkanut, joten varmistathan mukaan pääsysi, ja rekisteröidyt oheisen linkin kautta mahdollisimman pian:

http://matkaworkshopday2016.converve.com/p_registration.php (sivun alalaidassa). Henkilön nimen voi tarvittaessa vaihtaa marraskuun loppuun mennessä ja Global Workshopiin osallistuminen on ostajille maksutonta.