Etusivu > Palvelut > Koulutukset > Miten yrityksissä tulisi toteuttaa tietoturvaa jotta yritykseen syntyisi tietoturvakulttuuri?
Menneet koulutukset
19.5.2016 9.00–13.00

Miten yrityksissä tulisi toteuttaa tietoturvaa jotta yritykseen syntyisi tietoturvakulttuuri?

Tietoturva on erittäin laaja käsite. Tärkeintä on kuitenkin sisällyttää tietoturvalliset toimintatavat päivittäisiin prosesseihin. Näin varmistetaan se, että tietoturva huomioidaan joka päivä sekä työntekijöiden että yritysjohdon tasolla. Tietoturvallisuudesta huolehtimalla voimme varmistaa, ettei tärkeitä tietoja joudu vääriin käsiin eikä niitä muuteta tai tuhota. Hyvin hoidettu tietosuoja on todellinen kilpailuetu ja tuo luottamusta asiakkaiden keskuudessa.

Koulutus käsittää tietoturvallisuuden eri osa-alueista seuraavat hallinnollisen tietoturvaan liittyvät osiot:

Yleisen tietoturvan

  •  tietoturvapolitiikka
  •  hallintomallit
  •  teknologia
  •  toteutus

Tietosuojan

  •  EU:n tietosuoja-asetus
  •  rekisteri- ja tietosuojaseloste

Kyberturvallisuuden

  •  IoT (Internet of Things) markkinat kasvavat ennen näkemättömällä vauhdilla, on syytä tiedostaa teollisen internetin, esineiden internet, mitä nimitystä tästä halutaankaan käyttää, uhat ja mahdollisuudet.

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa tietämys siitä, miten yksittäinen ihminen voi toteuttaa tietoturvaa luontevana osana päivittäisessä työssään ja arjen askareissa.

Koulutuksen puhujana toimii Fordione Oy:n perustajaosakas Matti Timonen. Hänellä on yli kahdenkymmenenvuoden kokemus tietohallinnon ja tietoturvallisuuden johtamisesta niin logistiikka kuin IT-alalta. Matti Timonen on suosittu luennoitsija ja kouluttaja. Hänen erikoialaansa ovat hallinnollinen tietoturva ja tietoturvaan liittyvät prosessit.

Paikka ja aika:19.5.2016, klo 9.00-12.30, Ostrobotnia, Museokatu 10, Helsinki

(Ilmoittautuminen ja aamupala klo 9.00-9.30, luento klo 9.30-12.30)

Hinta:

Jäsenhinta 165 € + alv 24%

Normaalihinta 265 € + alv 24%

Hintaan sisältyy luento, luentomateriaali ja aamupala.

Lisätietoja: Teemu Mikkonen,teemu.mikkonen@smal.fi, 09 4133 3530

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu tästä

Peruutukset:

Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän (12.5.) jälkeen, on veloitus puolet kurssin hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 16.5. klo 15.00 jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko kurssimaksu. Perutun henkilön tilalle voi lähettää toisen henkilön.

Kurssi toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi.

Smalser Oy ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen kurssia. Peruutuksen sattuessa Smalser Oy ei vastaa ilmoittautuneiden mahdollisista kuluista.

Kun ilmoittautuminen nettisivun kautta on päättynyt, ota yhteyttä sähköpostitse.