Etusivu > SMAL > Tapahtumat > Maaseutumatkailuseminaari, Kajaani, 25.-27.3.2020
Menneet tapahtumat
25.3.2020–27.3.2020 9.00–17.00

Maaseutumatkailuseminaari, Kajaani, 25.-27.3.2020

Maaseutumatkailuseminaari tarjoaa ajankohtaistietoa, uusia ideoita ja verkostoitumista niin maaseutumatkailuyrittäjille kuin alan kehittäjillekin. Seminaarin painopisteet ja teemat vaihtelevat vuosittain - tänä vuonna sukelletaan kulttuuri- ja ruokamatkailun pariin. Luvassa on esimerkiksi luentoja, yritysvierailuja sekä erilaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Seminaarin iltajuhlassa jatketaan yhdessäoloa hyvän ruuan ja musiikin merkeissä. Illan aikana palkitaan myös ansioituneita maaseutumatkailutoimijoita sekä -yrityksiä.

Seminaariin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki maaseutumatkailuyrittäjät ja -kehittäjät sekä muuten asiasta kiinnostuneet. Tapahtuma luo oivan tilaisuuden tavata esimerkiksi tulevaisuuden työnantaja tai -tekijä!

Lisätietoja voit kysyä: Henna, puh. 044 320 1587, henna.hietakangas (at) maajakotitalousnaiset.fi

Seminaarin järjestäjinä toimivat Lomalaidun ry ja Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry yhteistyössä alueellisten järjestäjätahojen kanssa. Kainuussa järjestäjätiimiin kuuluvat Maa- ja Kotitalousnaiset/ProAgria ry, Kainuun Liitto, Kainuun Etu, Kajaanin ammattikorkeakoulu KAMK sekä Kainuun ammattiopisto. Valtakunnalliset ja alueelliset yhteistyökumppanit mahdollistavat seminaarin järjestämisen ja esittelemme yhteistyökumppanimme tällä sivulla, mukana nyt jo muun muassa Oulujärvi Leader.

Tapahtuman kotisivu: https://www.lomalaidun.fi/maaseutumatkailuseminaari