Etusivu > SMAL > Tapahtumat > Finnish Travel Gala 2017
Tulevat tapahtumat
21.9.2017–22.9.2017 18:30–0:30

Finnish Travel Gala 2017

2017 Gala

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan kanssamme ensimmäistä Finnish Travel Galaa. Vietämme upeaa iltaa Tapahtumatalo Bankissa Helsingissä torstaina 21.9.2017. 

 Matkailualan ammattilaiset kookoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä. Illan aikana nautitaan musiikista ja viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan huipentaa palkintojenjako, jossa annetaan palkinnot kuudessa eri kategoriassa. Toistaiseksi illan esiintyjät ja ohjelma ovat vielä salaisia, mutta paljastamme gaalan ohjelmaa osittain kevään ja kesän aikana. Tälle sivulle tulee lisätietoa gaalan yhteistyökumppaneista, palkintokategorioista ja -raadista. Sivustolla kannattaa vierailla säännöllisesti, jotta pääset ensimmäisten joukossa lukemaan gaalan tuoreimmat uutiset.

Seuraa meitä Instagramissa osoitteessa finnishtravelgala ja hashtageilla #finnishtravelgala ja #matkagaala  ja näe miten gaalan valmistelut etenevät.

Mistä lippuja saa?

Olemme saaneet tuotantosuunnitelman valmiiksi ja saimme Bankin Pankkisaliin 46 paikkaa lisää. Tulemme ensin ottamaan yhteyttä jonotuslistalla oleviin ja sen jälkeen ilmoitamme vapaista lipuista koko jäsenistölle. Seuraathan siis SMALista tulevia tiedotteita. Halutessasi voit jo ilmoittautua jonotuslistalle osoitteeseen smal@smal.fi.