Liity 25.3. mennessä ja hyödynnä alennus!
Saat vuoden 2022 jäsenmaksusta 25 % alennuksen

Täytä hakemus kätevästi tästä
Varsinainen jäsen | Partnerijäsen | Toimialajäsen

Kaikki jäsenet.png

Koronakriisi on runnellut matkailualaa ja monet yritykset kamppailevat alati muuttuvien toimintaohjeiden ja huonosti kriisiaikaan soveltuvien lakivelvoitteiden kanssa. Liittymällä Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäseneksi saat tukea, apua ja ohjeita toimintasi ylläpitämiseksi sekä kehittämiseksi.
Laajasti matkailualaa yhteen kokoavana järjestönä SMAL

  • edistää matkatoimisto- ja koko matkailualan kehitystä Suomessa
  • ajaa jäsentensä yhteisiä etuja
  • valvoo jäsentensä oikeuksia ja toimia hyvien liiketapojen ylläpitämiseksi
  • luo edellytyksiä yritysten hyvien suhteiden luomiselle ja ylläpitämiselle sekä toiminnallisen yhteistyön mahdollistamiselle jäsenten ja matkailualan muiden yritysten kesken


Tee siis järkipäätös ja liity SMALiin! Saat monia rahanarvoisia jäsenetuja, neuvoa, apua ja verkoston tuen. Jättämällä jäsenhakemuksen viimeistään 25.3. saat vuoden 2022 jäsenmaksun 25 % alennuksella.  

Älä ole alalla yksin! #smal #liityjäseneksi #jäsenyyskannattaa #etua #äläolealallayksin

 

Lue jäsenyritystemme ajatuksia siitä, miksi jäsenyys kannattaa!

Jukka-Paco Halonen.png Henri Hihnala.png Niklas Iso-aho.png

Pasi Latva.png Sirpa Liedes.png Petri Pohjonen.png

Hakemuksen voit täytää kätevästi alla olevan linkin kautta.

Varsinainen jäsen (pdf) / (docx)

Varsinaisen jäsenen tulee harjoittaa matkapalveluyhdistelmälain mukaisten matkapakettien tai yhdistettyjen matkajärjestelyjen tarjontaa tai matkapakettien tai yksittäisten matkapalvelujen välittämistä. Varsinaisen jäsenen tulee olla KKV:n vakuusrekisterissä, mikäli toiminta sitä edellyttää. Jotta yritys voidaan hyväksyä varsinaisesksi jäseneksi, tulee sillä olla vähintään yksi vahvistettu tilinpäätös.

Mikäli yritys ei ole ollut kaupparekisterissä vähintään yhtä vuotta, eikä sillä ole ensimmäistä vahvistettua tilinpäätöstä, yritys voidaan hyväksyä liiton koejäseneksi siihen saakka, että se täyttää jäsenen kelpoisuuskriteerit. Koejäsenyys kestää enintään 2 vuotta, minkä ajan kuluessa hallituksen on päätettävä koejäsenen hyväksymisestä varsinaiseksi jäseneksi tai hylkäämisestä.  

 

Partnerijäsen (pdf) / (docx)

Partnerijäsen on yritys, joka harjoittaa muutoin kuin päätoimenaan matkapalveluyhdistelmälain mukaisten matkapakettien tai yhdistettyjen matkajärjestelyjen tarjontaa. Partnerijäsen voi olla myös ulkomainen yhteisö, joka harjoittaa matkapalveluyhdistelmälain mukaisten matkapakettien tai yhdistettyjen matkajärjestelyjen tarjontaa tai matkapakettien tai yksittäisten matkapalvelujen välittämistä. Partnerijäseneksi hakevan yrityksen tulee olla KKV:n tai vastaavan ulkomaisen viranomaisen valvontarekisterissä. 

Parnerijäseneksi voivat hakea muun muassa lentoyhtiöt, majoitusliikkeet, varustamot tai ulkomaiset matkatoimistot/matkanjärjestäjät.


 Toimialajäsen (pdf) / (docx)

Toimialajäsen on suomalainen tai ulkomainen oikeuskelpoinen yhteisö, jonka jäsenyys on liiton kannalta perusteltua. 

Toimialajäseneksi voivat hakea muun muassa matkailupalveluita välittävät agentit, matkailualan oppilaitokset, konsultit, mediat, teknologiayritykset ja
matkailualan järjestöt.

Lisätietoa jäsenyydestä antaa

Suomen matkailualan liitto ry | Vilhonkatu 4 B | 00100 Helsinki | 09 4133 3500 | smal (at) smal.fi