Etusivu > SMAL > Ulkoministeriö päivittänyt Kreikan matkustustiedotetta
Menneet uutiset
29.6.2015 15.00

Ulkoministeriö päivittänyt Kreikan matkustustiedotetta

Pankkien aukioloista ei ole tällä hetkellä varmistettua tietoa.

Pankkiautomaattien toiminnassa saattaa esiintyä häiriöitä, ja käteisen rahan saanti voi äkillisesti vaikeutua. Myöskään luottokortit eivät välttämättä käy maksuvälineenä. Matkalle on syytä varata mukaan tarpeeksi käteistä rahaa. Rahoista ja matkustusasiakirjoista kannattaa pitää matkan aikana erityisen hyvä huoli ja ottaa kaikenkattava matkavakuutus.

Koko matkustustiedote löytyy osoitteesta http://www.formin.fi/public/default.aspx?contentid=66049&nodeid=15734&contentlan=1&culture=fi-FI .

Ateenassa oleva Suomen suurlähetystö päivittää tilannetietoja omille verkkosivuilleen http://www.finland.gr/public/default.aspx?culture=fi-FI&contentlan=1 ja Facebookiin https://www.facebook.com/FinnishEmbassyAthens

SMAL on keskustellut tänään myös kuluttaja-asiamiehen kanssa Kreikan taloudellispoliittisen tilanteen vaikutuksista suomalaismatkailijoihin ja matkatoimistoihin. Muiden tavoin Kilpailu- ja kuluttajavirasto seuraa tarkasti tilanteen kehitystä. Virastossa tunnutaan olevan tyytyväisiä matkanjärjestäjien aktiiviseen tiedottamiseen asiakkaille  Kreikan tilanteesta. Jos eteenne tulee tilanteita, joissa SMAL voi vaikuttaa, ottakaa meihin yhteyttä.