Takaisin etusivulle

Mikä Finnish Travel Gala on?

Finnish Travel Gala on Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL ry:n järjestämä vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja- ja ilmiöitä.

Gaalaillan aikana vieraat pääsevät nauttimaan musiikista ja muusta viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan kruunaa palkintojenjako, jossa palkitaan vuosittain useita matkailualan toimioita, ideoita ja uutuuksia. 

 

Gaalan järjestäjä SMAL

Suomen matkatoimistoalan liitto ry  (SMAL) on noin 160 matkatoimiston, matkanjärjestäjän ja incoming-matkatoimiston yhteenliittymä, joka ajaa jäsentensä etuja suhteissa viranomaisiin, lainsäätäjiin sekä alan kotimaisiin ja kansainvälisiin järjestöihin. SMALin jäsenyritysten kokonaismyynti vuonna 2015 oli yli 1,9 miljardia euroa, mikä on noin 95 prosenttia Suomen koko matkatoimistomyynnistä. SMALin jäsenet työllistävät kotimaassa ja ulkomailla yhteensä noin 2 500 henkeä.

Vuonna 1940 perustetun toimialajärjestön kansainväliseen jäsenverkostoon kuuluu nykyään myös yli 100 muuta matkailualan yritystä ja tahoa, kuten kuljetusyhtiöitä, majoitusliikkeitä, kotimaisia ja ulkomaisia matkailutoimistoja sekä matkailualan oppilaitoksia, konsultteja, medioita ja teknologiayrityksiä.  

SMALin toimeksiannosta järjestetään vuosittain Pohjois-Euroopan suurin matkailutapahtuma MATKA-messut ja alan tärkein juhla Finnish Travel Gala.

Mikäli sinulla on kysyttävää gaalasta, voit ottaa meihin yhteyttä tästä.