Finnish Travel GalaAmmattilaisilleYleisölleEhdokkaat ja tuomaristo

Finnish Travel Gala 2017

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan kanssamme ensimmäistä vuosittaista Finnish Travel Galaa. Vietämme upeaa iltaa Tapahtumatalo Bankissa Helsingissä torstaina 21.9.2017. Matkailualan ammattilaiset kookoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja- ja ilmiöitä.

Illan aikana nautitaan musiikista, viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan huipentaa palkintojenjako, jossa annetaan palkinnot kuudessa eri kategoriassa. Toistaiseksi illan esiintyjät ja ohjelma ovat vielä salaista, mutta paljastamme gaalan ohjelmaa osittain kevään ja kesän aikana. 

Tälle sivulle tulee lisätietoa gaalan yhteistyökumppaneista, tuomaristosta ja palkintokategorioista. Sivustolla kannattaa vierailla säännöllisesti, jotta pääset ensimmäisten joukossa lukemaan gaalan tuoreimmat uutiset. Instagramissa voitte seurata gaalan edistymistä ja gaala-illan tapahtumia seuraamalla SMAL_AFTAaa ja hashtageilla #finnishtravelgala ja #matkagaala.

Kuinka lippuja saa?

Ensimmäisen gaalan suosio on ylittänyt odotukset. Gaalaan oli tarjolla 300 lippua ja näistä varaamatta on enää kourallinen.

Ennakkovarauksen tehneille on lähetetty rekisteröitymislinkki, josta pääsee vahvistamaan oman lippuvarauksen. Tiedotamme gaalan vapaista lipuista toukokuun alussa, jolloin sinulla on mahdollisuus varata omat lippusi, jos et näitä vielä ole varannut.